RJEŠENJE ZA TAXI SLUŽBE

Rješenje posebno prilagođeno taxi službama unapređuje kvalitetu poslovanja taksi službi i pruža trenutni uvid u status i kretanje taxi vozila te prijenos podataka sa digitalnih taksimetara.

Glavne funkcionalnosti

PRAĆENJE TAXI VOZILA U REALNOM VREMENU

Sustav omogućava praćenje neograničenog broja taxi vozila uz prikaz podataka o njihovoj trenutnoj lokaciji, položaju, brzini kretanja te statusu motora.

PRIKAZ RADNOG STATUSA TAXI VOZILA

Sustav prikazuje trenutni radni status taxi vozila, odnosno da li je vozilo zauzeto ili slobodno.

PRIJENOS PODATAKA SA DIGITALNOG TAKSIMETRA

Povezivanjem digitalnog taksimetra sa sustavom Mobilno praćenje omogućava se trenutni prijenos svih relevantnih podataka koje taksimetar bilježi.

POVIJEST PRAĆENJA

Povijest praćenja se odnosi na vremenski neograničen prikaz svih prijeđenih ruta za sva vozila sa detaljnim informacijama o trajanju vožnje, prijeđenim kilometrima, brzini i stajanjima.

Dodatne funkcionalnosti

SLANJE ODREDIŠTA I KOMUNIKACIJA SA VOZAČIMA

Povezivanjem sustava Mobilno praćenje sa GARMIN FMI navigacijskim uređajem omogućava se dvosmjerna komunikacija sa vozačima i među vozačima putem tekstualnih poruka kao i slanje odabranih odredišta od dispečera prema vozilima.

EVIDENCIJA DJELATNIKA I RADNOG VREMENA

Ugradnjom RFID sustava identifikacije u vozila omogućen je nadzor radnog vremena djelatnika.

PRAĆENJE REŽIMA VOŽNJE

Spajanjem na putno računalo omogućava se praćenje raznih podataka o radu motora i načinu vožnje poput trenutnog broja okretaja motora, položaja papučice gasa, kočnice i kvačila, potrošnje goriva i dr.

pracenje taxi vozila

Prednosti korištenja

POVEĆANJE KVALITETE USLUGE

Praćenje kretanja taksi vozila u realnom vremenu i njihovog statusa (slobodni/zauzeti) omogućava dispečerskom centru da na vožnju pošalje najbliže slobodno vozilo i time maksimalno optimizira iskoristivost svojih vozila.

POVEĆANJE KVALITETE POSLOVANJA

Praćenje taksi vozila i primanje raznih informacija vezanih uz njihov rad u realnom vremenu ubrzava rad dispečerskog centra i unapređuje kvalitetu poslovanja.

POVEĆANJE RADNE DISCIPLINE I SMANJENJE TROŠKOVA

Uvođenje sustava nadzora taxi vozila izravno utječe na povećanje učinkovitosti djelatnika koji svjesni da su pod nadzorom radno vrijeme provode isključivo u okviru radnih zadataka i poslova.