RJEŠENJE ZA GRAĐEVINSKE TVRTKE

Ovo rješenje je prvenstveno je namijenjeno građevinskim tvrtkama, ali i svim ostalim tvrtkama koje u obavljanju svoje djelatnosti koriste bilo koju vrstu radnih strojeva i mehanizacije.

Glavne funkcionalnosti

PRAĆENJE VOZILA I RADNIH STROJEVA

Sustav omogućava praćenje neograničenog broja vozila i strojeva uz prikaz podataka o njihovoj trenutnoj lokaciji, položaju, brzini kretanja te statusu motora. Uz prikaz željenih podataka u realnom vremenu, omogućen je pregled svih zabilježenih ruta i podataka bez vremenskog neograničen kroz povijest praćenja.

NADZOR RADNIH SATI

Nadzorom rada strojeva u realnom vremenu drastično se smanjuje mogućnost zloupotrebe u razne svrhe i pritom ostvaruju značajne uštede.

ZAŠTITA OD KRAĐE GORIVA

Praćenjem razine goriva u realnom vremenu dobivaju se precizni podaci o trenutnoj količini, prosječnoj potrošnji te količini utočenog odnosno istočenog goriva čime se u gotovo u potpunosti eliminira mogućnost bilo kakve zloupotrebe ili krađe.

Dodatne funkcionalnosti

MOBILNO VAGANJE

Ugradnjom posebnih modula za prijenos podataka dobivenih vaganjem (dinamičko ili statičko) sustav u realnom vremenu uz podatke o mjestu i vremenu vaganja bilježi i podatke o količini izvaganog materijala.

EVIDENCIJA DJELATNIKA I RADNOG VREMENA

Ugradnjom RFID sustava identifikacije u mehanizacijske jedinice omogućen je nadzor radnog vremena djelatnika.

SENZOR KIPE

Ugradnjom senzora kipe omogućava se primanje trenutnih informacija o položaju kipe odnosno da li je kipa spuštena ili dignuta.

pracenje strojeva

Prednosti korištenja

ZAŠTITA OD NEOVLAŠTENOG KORIŠTENJA STROJEVA

Praćenjem lokacije i kretanja radnih strojeva te nadzorom radnih sati motora u potpunosti se eliminira mogućnost korištenja strojeva u privatne svrhe

SMANJENJE TROŠKOVA ODRŽAVANJA I OSIGURANJA

Odgovornije ponašanje vozača u vožnji i upravljanju strojevimautječe na smanjenje troškova održavanja i servisa.

POVEĆANJE RADNE DISCIPLINE I POSLOVNE UČINKOVITOSTI

Uvođenje sustava nadzora voznog parka izravno utječe na povećanje učinkovitosti djelatnika koji svjesni da su pod nadzorom radno vrijeme provode isključivo u okviru radnih zadataka i poslova.